El musical, un dels actes ja clàssics i amb més tirada de la festa major, va reeditar diumenge al vespre el seu poder de convocatòria, ja que va portar unes 950 persones al Parc Municipal, on va tenir lloc l'única funció programada d'aquest espectacle. Un muntatge que deu el seu atractiu al fet que que el fan possible un centenar de veïns de la població (entre ballarins, tècnics, maquillatge i vestuari), la major part dels quals és l'únic cop l'any que pugen a un escenari.

Consta de coreografies que es desenvolupen sobre peces musicals molt conegudes. Enguany, l'espectacle es basava en el món de la premsa escrita i en la redacció d'un diari. Cada número corresponia a una secció del diari, i al llarg de la seva posada en escena s'anava confeccionant la publicació. Entre les peces que es van coreografiar hi havia Cruella de Vil,La Rumba del Tanga, Get ready dancing, No es serio este cementerio, La família irreal, The boys are back, Lluita de princeses, Pussycat dolls, Pretty woman Goldeneye.

La Festa Major de Moià es clourà demà amb la celebració de la centenària Festa de l'Arbre Fruiter, enguany presidida pel conseller de Salut, Antoni Comin.