Ja està disponible als concessionaris Mitsubishi el nou Outlander, que arriba amb canvis estètics, un interior de més qualitat i noves alternatives mecàniques.

El model del 2016 (4,69 metres de longitud) es distingeix principalment del seu predecessor pel redissenyat frontal, que adopta la nova identitat de disseny de la marca, Dynamic Shield. Al lateral i a la defensa, el més destacable són les motllures platejades inserides en la part inferior.

La sofisticació de l'exterior es trasllada a l'interior, on els ocupants perceben una sensació més gran de qualitat que en el model predecessor. Això és gràcies a la utilització de materials més nobles en diferents elements com la tapisseria o els ornaments del quadre de comandament. Alhora, s'ha millorat el confort i la seguretat amb uns seients més còmodes i que ofereixen més subjecció.

El nou Outlander rep més de cent millores dirigides a reduir el nivell de NVH (sorolls-vibracions-asprors). Cal destacar la utilització de finestres de més gruix i parabrises amb tractament acústic, nous materials fonoabsorbents en múltiples àrees, cobertes específiques per determinades zones, o materials amortidors de soroll en elements mecànics.

Ampliació de la gamma

La demanda més gran de versions de tracció davantera, que ja suposen gairebé el 70% del segment SUV, ha fet que Mitsubishi s´hagi decidit a incorporar una nova versió de 5 places amb aquest tipus de propulsió, que s'afegeix a la ja existent de 7 places. La resta de la gamma s'ofereix, com fins ara, amb tracció 4x4, en versions manuals i automàtiques per a un mateix motor: un dièsel d'2.3 litres amb 150 cv i 380 nm de parell motor.

La versió més assequible (220 DI-D Motion 2WD 5p) amb cinc places i tracció davantera costa 26.900 euros, mentre que la més exclusiva (220 DI-D & AT Kaiteki $ wd), amb set places, tracció total i canvi automàtic, puja fins als 39.300 euros.