El Toyota C-HR aterra a Espanya amb una edició especial de llançament anomenada Launch Edition. L´esportiu de luxe es caracteritza per detalls com ara el disseny i un equipament de sèrie de qualitat. La firma japonesa només comercialitzarà 200 unitats d´aquesta sèrie limitada.

La impactant experiència audiovisual que acompanya la presentació de cadascuna d´aquestes unitats realça l´exclusivitat d´aquesta edició limitada del Toyota C-HR, que es distingeix al primer cop d´ull per detalls com ara les llantes d´aliatge de 18´´ de color negre mate, la motllura de color gris diamant en la zona baixa dels laterals de la carrosseria, la tapisseria amb repunts de tons blaus i el sostre negre. Un altre dels detalls que caracteritzen aquesta edició especial és una placa numerada que acredita que la unitat forma part de la col·lecció.

Per la seva part, l´equipament del Toyota C-HR Launch Edition és de luxe: set airbags, un sistema d´accés i arrencada sense clau, seients calefactables, assistent d´arrencada en pendent, climatitzador, control de creuer adaptatiu, vidres del darrere tintats, fars davanters FullLed, sensors de llum i pluja, sistema avançat d´assistència en l´aparcament, sistema d´àudio premium JBL i volant multifunció de cuir regulable en alçada i profunditat amb comandaments integrats.

El sistema multimèdia Toyota Touch 2 & GO amb pantalla tàctil multifunció de 8´´, entrada USB, càmera de visió al darrere, sistema de navegació GO, connectivitat Bluetooth avançada amb streaming d´àudio i accés a apps també forma part de la dotació de sèrie del vehicle. Alhora, el C-HR també disposa del Toyota Safety Sense, el conjunt de dispositius de seguretat i ajuda a la conducció de la firma japonesa.

Amb el sistema Full Hybrid, que combina un consum de només 3,9 l/100 km amb 122 CV de potència, el C-HR Launch Edition ja pot reservar-se per 29.000 euros o 275 euros al mes mitjançant l´oferta Pay per Drive de Toyota.