Amb la millor música a arreu. Això és el que permet la nova edició limitada del Nissan Micra Bose Personal Edition, un model dissenyat per celebrar la col·laboració de Nissan amb Bose, i limitat a 3.000 unitats. El vehicle incorpora el sistema d'àudio Bose Personal exclusiu, amb dos altaveus UltraNearfield integrats al reposacaps del conductor. Aquesta tecnologia innovadora i d´avantguarda ofereix una experiència auditiva única, de 360º feta a mida.

El so també es pot personalitzar per adaptar-se als gustos del conductor gràcies a la funció de control Bose Personal Space, integrada en la configuració de la pantalla d´àudio tàctil de 7 polzades del nou Micra. Un sistema que permet al conductor experimentar des d´un so precís i enfocat a la part davantera del cotxe, fins a una experiència molt més àmplia.

Estil cridaner

El Nissan Micra Bose Personal Edition està disponible en dos colors exteriors, Enigma Black o Gunmetal Grey, cada un complementat amb un programa de personalització d´Energy Orange, tant a l´exterior com a l´interior. Destaquen els embellidors del para-xocs davanter i posterior, els embellidors dels retrovisors exteriors, les motllures laterals i les llantes Sapphire d´aliatge de 17 polzades. Els acabats de l´exterior també inclouen un vinil central pel capó i el sostre, de color negre i taronja, a més del distintiu Bose.

Equipament de nivell

Aquesta edició limitada està basada en la versió més alta de la gamma denominada Tekna, i també té un elevat equipament de sèrie, sobretot en seguretat i connectivitat. Inclou el sistema d'informació i entreteniment Nissan Connect amb navegació 3D per satèl·lit, càmera intel·ligent de visió 360º i escut de protecció intel·ligent. També incorpora el paquet de seguretat de sèrie, que inclou el sistema intel·ligent anti-col·lisió frontal amb detecció de vianants, reconeixement de senyals de trànsit, assistent de llums llargs en carretera i control intel·ligent de canvi de carril.

Motors

Pel que fa als motors, aquest model estarà disponible a partir de l´estiu amb el motor gasolina turbo de tres cilindres, 0,9 litres i 90 CV, i amb el motor turbodièsel d´1.5 litres i 90 CV.