Recentment, Renault ha anunciat que el seu tot camí estrella, el Captur, rebrà una nova versió que se situarà com la més esportiva de la gamma. Anomenada S-Edition, introduirà un nou motor i noves solucions estètiques per aportar un plus de distinció al petit SUV francès.

Motor benzina de 150 CV

Si bé aquesta nova versió es podrà continuar escollint amb els ja coneguts motors dièsel dCi de 110 CV o el de benzina TCe de 120 CV -aquest darrer en combinació amb una caixa de canvis manual o automàtica EDC. La principal novetat es troba en el nou motor de benzina d'1,3 litres TCe 150 CV, que se situarà com el propulsor més potent de la gamma. De la mateixa manera que en el cas del TCe 120, serà possible equipar una caixa de canvis manual o una automàtica de doble embragatge.

Disseny específic

La nova versió incorporarà una sèrie d'elements estètics que la diferenciaran de la resta de la gamma. Les llantes d'aliatge de 17 polzades són específiques per a aquesta versió, així com els detalls cromats i els logotips d'S-Edition. A més, estrenarà un nou color anomenat blau llamp, el qual podrà combinar-se, en cas d'equipar la pintura bicolor, amb els colors negre o gris platí pel sostre i els retrovisors. La part interior també rebrà algunes novetats, entre les quals hi trobem l'entapissat d' alcántara o els pedals d'alumini.

D'entre les diverses opcions disponibles, en destaquen el sostre panoràmic o el paquet interior blau, que inclou elements com les costures del volant i la tapisseria en aquest color.

Equipament exclusiu

Com és de preveure, la versió S-Edition té una càrrega tecnològica mai vista en el Captur, de manera que elements com el sistema multimèdia R-Link Evolution amb cartografia europea, el climatitzador automàtic amb sensor de lluminositat, el sistema d'estacionament mans lliures Easy Park Assist, l'avisador d'angle mort o la càmera posterior amb radars davanters, laterals i posteriors seran de sèrie.

La gamma de preus partirà dels 19.966 euros, en la versió de benzina TCe de 120 cavalls, i arribarà fins als 22.5oo amb la versió de benzina TCe de 150 cavalls associada al canvi automàtic de doble embragatge.