El Solsonès rebrà un total de 410.000 euros que destinarà a un total de nou actuacions de dinamització territorial. Es tracta d'una subvenció atorgada pel departament de Política Territorial i Obres Públiques destinada a accions de dinamització en les comarques de muntanya. D'altra banda, el mateix departament ha concedit prop de 90.000 euros a l'estació del Port del Comte en concepte de renovació de canons i remuntadors i neteja d'accessos a les estacions d'esquí.

Dels cinc milions d'euros que PTOP destinarà a accions de dinamització territorial en les comarques de muntanya, el Solsonès en rebrà 410.ooo, que destinarà a nou projectes diferents. S'han pogut acollir a les subvencions ajuntaments, consells comarcals i entitats municipals descentralitzades. Les actuacions que preveuen són el condicionament d'equipaments lligats a l'economia productiva, de suport al sector turístic o de caràcter social o la millora integral dels nuclis, entre d'altres.

D'altra banda, l'estació d'esquí del Port del Comte s'ha acollit als ajuts de la Generalitat destinats a renovació de canons i remuntadors d'estacions de muntanya. Guimaru SL, l'empresa titular del Port del Comte, rebrà 49.357 euros per a un pressupost de 210.000 euros en canons i un altre de 220.000 euros en remuntadors. Port del Comte també rebrà una subvenció de PTOP destinada a neteja d'accessos a estacions d'esquí, un ajut que té en compte criteris com el nombre de quilòmetres de l'actuació o el nombre mitjà d'usuaris de les estacions els darrers tres anys. En aquest cas se li han atorgat prop de 43.000 euros.