Aquesta setmana l´Ajuntament de Solsona donarà per completada la intervenció integral de millora del paviment del barri de Josep Torregassa amb la finalització de l´última fase programada. Concretament, s´ha treballat en l´entorn dels blocs H i I, els més septentrionals, delimitats pels carrers d´en Pau Picasso, Josep Vicenç Foix i l´Alcalde Moles.

L´actuació ha estat la mateixa que en les fases anteriors i s´ha col·locat panot nou sobre un paviment que es trobava molt malmès en una superfície de 475 metres quadrats. Les obres es van adjudicar a l´empresa solsonina Obres Pardalé per un import de 9.200 euros i van començar a primers de mes.

L´arranjament del paviment del barri de Josep Torregassa és una intervenció històricament reivindicada pels veïns. S´ha anat executant progressivament per fases els darrers anys, en funció de la disponibilitat de mitjans. Ha estat també una prioritat en aquest indret de la ciutat constatada en el marc de la ronda de reunions d´atenció als barris del consistori iniciada a principi del 2012.