La Generalitat de Catalunya s'ha compromès a tenir enllestit el projecte executiu de l'escola El Vinyet de Solsona, fins ara encallat, el mes de març de l'any vinent. Així ho va explicar ahir l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, durant una trobada amb els mitjans de comunicació per fer balanç d'aquest exer-cici i avançar iniciatives programades per al 2016.

Tot i així Rodríguez, va reconèixer que un cop aprovat el projecte serà "difícil" incloure les obres del nou centre escolar al futur pressupost de la Generalitat. L'alcalde de Solsona va assegurar que l'actual escola, que ocupa un espai provisional des del 2007, "cada cop té més problemes". Segons Rodríguez l'actual immoble, que és un edifici vell i adaptat, "no compleix totes les normes de seguretat necessàries". A més, va dir que els barracons presenten problemes de goteres i fred.

Actualment, el centre és entre l'espai municipal de la Cissa i barracons i la nova escola s'ubicarà a tocar del nou carrer de Francesc Ferrer i Guàrdia.