A partir d’aquest proper cap de setmana, coincidint amb la Fira del Trumfo i la Tòfona, serà més econòmic accedir al Museu Diocesà i Comarcal i el Pou de Gel de Solsona per aquells que visitin ambdós espais. Aquests equipaments enceten una promoció conjunta amb vigència fins al 31 de juliol. Els visitants del Museu podran entrar dues persones al preu d’una al Pou de Gel, i viceversa.

La promoció es vehicula a través d’un punt de llibre de la campanya “Solsona, una experiència gegant”, que es lliurarà a ambdós espais museístics. Alhora, es convidarà les persones beneficiàries a facilitar el seu correu electrònic per poder-les informar de les activitats turístiques i culturals que s’organitzen a la ciutat.

Aquesta oferta conjunta, que vol generar sinergies per incrementar el volum de visitants, tindrà validesa fins a final de juliol, excepte els dies de Setmana Santa (del 19 al 28 de març). També en queden excloses les persones que entrin al Pou de Gel en el marc d’una visita guiada.

L’entrada general al Museu Diocesà i Comarcal val 4 euros i la reduïda, 2, i al Pou de Gel, 3 i 2 euros, respectivament.