Com fer que el teu telèfon tingui una bateria 'inesgotable'

Aconseguir que un smartphone duri encès un dia complet és possible

06.05.2017 | 07:08
Oblida´t de tenir el telèfon endollat tot el dia.

Disposar de bateria durant un dia complet és un dels trets que més es valora a l'hora de comprar un 'smartphone'. Fer ús d''apps', jugar a videojocs o escoltar música consumeix una gran quantitat d'energia.

Però oblidar-se de la càrrega diària és possible amb les últimes tecnologies introduïdes per les companyies tecnològiques en els seus dispositius mòbils, com NeoPower, present en els mòbils Nubia, que permet a l'usuari despreocupar-se de la durada de la bateria, ja que estalvia energia en jocs, navegació, aplicacions de missatgeria...

Tanmateix, és possible fer que la bateria del mòbil duri més temps, allargar la seva vida útil i que sigui una font inesgotable d'energia, encara sense l'última tecnologia en bateries, amb els següents consells que comparteix Nubia.

Com explica la companyia, encara que es cregui que és bo carregar la bateria al 100%, és recomanable no fer-ho. És millor carregar el dispositiu parcialment i mai arribar al límit de la seva càrrega. Tampoc cal esperar que el dispositiu es quedi a 0%, ja que pot ser perjudicial per al rendiment de l'energia.

Si bé necessitem estar connectats al mòbil gairebé les 24 hores del dia, des de Nubia aconsellen apagar-lo de tant en tant. Per exemple, aprofitar mentre dormim per desconnectar del tot, millorarà la vida de la nostra bateria a llarg termini.

Nubia explica que si es vol carregar el terminal diverses vegades al dia, cap problema en fer-ho, però que és molt millor si aquestes càrregues són heterogènies.

Una altra forma de fer que la bateria duri més temps és evitar oblidar el telèfon mòbil al sol, ara que arriba el bon temps. La bateria porta molts components químics i la calor pot afectar en contra seu. I és que les altes temperatures poden fer perdre la funcionalitat d'aquesta.

Finalment, des de Nubia aconsellen no confiar en els carregadors no oficials i barats. És millor fer ús d'aquells que tinguin la potència que necessita el terminal, i fins i tot recomanen des de la companyia utilitzar aquells que vinguin en l'embalatge original.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Tecnologia

Imatge promocional de 'Brawl Stars'
'Brawl Stars', el joc que arrasarà aquest estiu

'Brawl Stars', el joc que arrasarà aquest estiu

Aquest nou títol desenvolupat pels creadors de 'Clash Royale' estarà disponible per a Android i iOS

Jobs volia afegir un botó ''Enrere' al primer iPhone

Jobs volia afegir un botó ''Enrere" al primer iPhone

El creador del telèfon intel·ligent volia col·locar al costat del botó d''inici', com els models...

Oskar Fischinger, homenatjat en el 'doodle' de Google

Oskar Fischinger, homenatjat en el 'doodle' de Google

Considerat el pare dels videoclips, va unir la geometria i el so per crear música visual

FIFA 17 vs FIFA 18: comparativa gràfica

FIFA 17 vs FIFA 18: comparativa gràfica

La nova entrega és significativament més espectacular a nivell visual

Enllaços recomanats: Premis cinema