Era una nena quan el seu pare va ser acusat d'un crim horrible, i condemnat a cadena perpètua. La incredulitat i la impotència van donar pas a l'odi i el ressentiment, i disset anys després decideix tornar al lloc que un dia va ser la seva llar per executar un hàbil pla de venjança. Aquesta inquietant situació constitueix el punt d'arrencada de Revenge, que Telecinco estrena demà a partir de les 16 h i que s'emetrà en prime time els dilluns a Divinity.

L'actriu canadenca Emily VanCamp (vista a Cinco hermanos i Everwood) i la famosa actriu californiana Madeleine Stowe (L'últim mohicà, La hija del general) com la seva antagonista protagonitzen aquesta ficció produïda per Disney. En la seva estrena a ABC va registrar una audiència mitjana de 10,1 milions de telespectadors. D'aquesta manera, es va convertir en un dels nous drames de més èxit del canal nord-americà.

Completen el repartiment d'aquesta producció creada per Mike Kelley (Jericho, O.C.) Gabriel Mann (El caso Bourne), Henry Czerny (Los Tudor), Christa B. Allen (Los fantasmas de mis exnovias) i Connor Paolo (Gossip Girl).

Les espectaculars platges, fabuloses mansions i exclusius clubs dels Hamptons seran l'escenari de les rivalitats, secrets, amors i traïcions de l'alta societat nord-americana, a la qual accedirà una jove aparentment perfecta. Emily Thorne coneixerà alguns dels seus acabalats veïns i farà amics, i encaixarà sense cap problema en aquest enclavament privilegiat.

Però, sota la seva aparença dolça i amable, s'amaga una jove torturada a qui una desgràcia va arruïnar la família i la reputació. Gràcies a la seva sofisticació i encant, escalarà socialment dins els Hamptons, però tot forma part d'un pla molt enginyós que només busca un objectiu: combatre els seus enemics i obtenir venjança.