Mediaset ha tancat un acord amb la companyia americana 20th Century Fox per l'emissió de més de 50 títols cinematogràfics en obert. L'acord inclou una àmplia cartera de llargmetratges que s'estrenaran en obert pròximament als diferents canals del grup.

Entre els títols ja confirmats destaquen pel·lícules nominades als Oscar i les últimes entregues de reconegudes sagues: El corredor el laberinto: las pruebas, V3nganza i El nuevo exótico Hotel Marigold.

L'acord també inclou els drets d'un repertori ben variat de gèneres: la producció de ciència-ficció d'i la comèdia de Deadpol, les millors pel·lícules de terror, com Poltergeist, o d'animació infantil amb El libro de la vida. A més, destaquen també les estrenes recents de Independence Day 2 i Ice Age 5.

Multa per a Mediaset

Per altra banda, la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) va sancionar ahir Mediaset España amb una multa de 64.368 euros per excedir el temps màxim d'emissió de publicitat. En concret, per cometre cinc infraccions lleus.

Segons explica el CNMC en la seva resolució, entre l'1 de setembre i el 6 d'octubre del 2015, Mediaset va sobrepassar en cinc ocasions, en emissions nacionals dels canals Telecinco i Cuatro, el límit de 12 minuts d'emissió de publicitat regulats per la Llei General de Comunicació Audiovisual.

La CNMC recorda que Mediaset podrà interposar un recurs contenciós-administratiu contra aquesta sanció davant l'Audiència Nacional en un termini de dos mesos des de la seva notificació.