"Wild Cards", de George R. R. Martin, prepara la versió televisiva

15.08.2016 | 07:34
L´escriptor George R. R. Martin

El creador de Juego de Tronos, George R. R. Martin, va anunciar dissabte al seu bloc personal que prepara una nova sèrie basada en una obra seva. Es tracta de Wild Cards, una sèrie d'històries d'herois de ciència-ficció escrites per més d'una trentena d'autors que Martin ha editat juntament amb l'escriptora de ciència-ficció Melinda M. Snodgrass.
L'escriptor explica que Universal Cable Productions ha adquirit els drets de l'obra amb l'objectiu de crear-ne una sèrie. Segons Martin, aquest projecte podria ser el primer d'un nombre més gran de sèries interconnectades. Wild Cards ja té 22 volums publicats i està a punt de presentar el 23è a final de mes. El primer va ser publicat el 1986 i explica la història que desencadena un virus d'origen alienígena que mata el 90 % de la població de Manhattan, provoca deformacions al 9 % , i l'1 % afortunat desenvolupa poders sobrenaturals.
Així comença una sèrie d'històries que tenen un gran nombre de personatges, tant principals com secundaris, interconnectats, seguint l'estil característic que l'escriptor ja ha demostrat en èxits rotunds com Juego de Tronos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema