"Noms propis" estrena segona temporada amb Lluís Llongueras

El programa de TVE Catalunya reprèn avui les entrevistes en profunditat

13.09.2016 | 00:00
El perruquer Lluís Llongueras

El programa de La 2 Noms propis (19.30 h) estrena segona temporada amb Lluís Llongueras. Montse Busquets parla amb el perruquer català de com va començar a dedicar-se a pentinar cabells i de las seva extensa trajectòria.
"Només l'entusiasme, ens fa progressar", amb aquesta energia positiva Lluís Llongueras explica la seva trajectòria des del dia que va començar a dedicar-se a pentinar cabells. Recorda que aviat farà 60 anys de la primera perruqueria que va muntar i que seria l'inici d'una gran cadena d'establiments amb la seva marca.
Aquest perruquer, a qui agrada reconèixer-se com a "un home del renaixement", va néixer a Esparraguera fa 80 anys i es va dedicar a la perruqueria perquè pentinava les dones a qui el seu pare, modista d'alta costura, vestia. Va recórrer món i per les seves mans han passat milers de dones, algunes de famoses i fins i tot del cinema de Hollywood.
Recorda amb especial veneració la reina Sofia o també l'última vegada que va tallar els cabells a Salvador Dalí, amb qui l'unia una especial amistat.
Lluís Llongueras confessa a Noms propis que li hauria agradat tallar els cabells al Papa de Roma i "així poder estar, a canvi, una estona a la biblioteca secreta del Vaticà".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema