Tot l'estadi cantant: així ha estat l'aplaudida actuació d'Espanya en la semifinal d'Eurovisió

Espanya ha cantat en la semifinal d'aquest dijous en qualitat de país ja classificat, ja que pertany al 'Big 5'

Nebulossa durant l'actuació de la semifinal d'Eurovisió

Nebulossa durant l'actuació de la semifinal d'Eurovisió / EFE

Iker Sánchez

Nebulossa ha actuat per primera vegada aquest dijous en la segona semifinal d'Eurovisió 2024. El duo alacantí, que va guanyar el Benidorm Fest al febrer, ha debutat en l'escenari del Malmö amb el seu tema 'Zorra'.

Malgrat la polèmica que ha causat la cançó en alguns sectors de la societat, la realitat és que és una proposta que ha agradat molt als eurofans. Els seguidors del festival han donat el seu suport a Mery Bas i Mark Dasousa, col·locant-los en diverses llistes d'èxits, i la proposta espanyola s'ha convertit en una de les més escoltades en plataformes digitals.

Espanya ha cantat aquest dijous en qualitat de país ja classificat, ja que pertany al 'Big 5', i ha aconseguit aixecar a tot el públic amb la seva 'Zorra'.

L'estadi coreja 'Zorra'

Amb vestuari renovat i nous fons ha trepitjat l'escenari Nebulossa. Al costat d'ells, César Louzan i Iosu Martínez han ballat el tema i Ana Villa s'ha encarregat de la percussió. Enrere han quedat els errors en els assajos: Mery Bas ha estat ovacionada durant tota l'actuació, sent una de les candidatures que més ha corejat el públic a la semifinal.

L'alacantina s'ha atrevit finalment a apuntar al públic amb el micròfon per cantar el vers 'Soy más zorra todavía', cosa que ja va fer al Benidorm Fest i que es va convertir en un moment clímax de la cançó. De principi a fi, Mery Bas ha anat transmetent una energia que ha anat creixent al llarg de la cançó i que ha culminat amb una gran ovació final dels assistents al Malmö.

Reaccions a les xarxes

No sols el públic present s'ha emocionat amb 'Zorra' de Nebulossa, a les xarxes milers d'usuaris han compartit les seves impressions sobre l'actuació. La valoració general que s'ha fet de l'actuació d'Espanya en aquesta semifinal ha estat positiva. Diverses persones han destacat l'evolució respecte al Benidorm Fest i la confiança que ha guanyat la intèrpret amb el pas dels dies.

"Creia que mai escoltaria una ovació tan gran com la que va tenir Chanel... Fins que va arribar ella", ha escrit un usuari. La proposta de Nebulossa ha estat una de les més aplaudides pel públic. Els eurofans espanyols han lloat als alacantins per haver aconseguit que el missatge de la cançó transcendeixi a tota Europa.

"M'he emocionat amb Nebulossa, la nostra mare és una 'zorra', noies", ha publicat un usuari en X, molt content amb el rendiment de Mery Bas en Eurovisió. "10000000 punts del televot", destacava una altra publicació sobre el moment.