"Sense ficció" estrena aquesta nit el documental sobre "El viatge de l'Unai"

11.10.2016 | 00:00
L´Unai, amb la seva família, durant el llarg viatge per tot el planeta

El programa de TV3 Sense ficció estrena aquesta nit, a partir de les 21.55 h, El viatge de l'Unai, una coproducció de TVC i OHM Production, dirigida per Andoni Canela. que testimonia l'aproximació a la natura del planeta d'un nen de 10 anys, l'Unai, i la seva família. Les peripècies i les emocions d'aquest nen de Banyoles converteixen el viatge en una experiència singular, que té la natura com a eix principal.
L'Unai, que viatja amb tota la família -el pare, la mare i la germana de 4 anys- durant quinze mesos seguits, descobreix els valors de la naturalesa a través de la feina del pare, fotògraf professional de natura i medi ambient, que fa la volta al món tot intentant mostrar la bellesa de la vida salvatge i la necessitat de preservar-la. El repte de trobar set animals emblemàtics i amenaçats i de poder fotografiar-los es converteix en el fil conductor del viatge del nen i la seva família per tot el món (Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, l'Antàrtida, Austràlia, Àsia i Àfrica). Llops, elefants, pumes, bisons, pingüins, calaus i cocodrils són els animals protagonistes d'un viatge apassionant per tots els continents.
El procés de descoberta de l'Unai, a través de l'observació, l'anàlisi, l'estudi i el gaudi de la natura, permet a l'espectador conèixer i acostar-se a entorns naturals de tot el planeta d'una manera més espontània, apassionant i colpidora.
La sessió doble de Sense ficció continuarà amb l'estrena de Falsos enemics: la guerra contra els llops, un documental que denuncia la persecució d'aquest animal, en perill d'extinció en algunes zones del planeta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema