Davant la situació excepcional dels refugiats i les mobilitzacions de la societat catalana per donar-los suport amb la campanya «Casa nostra, casa vostra», els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals s'hi sumen amb una programació especial des de començament de febrer.

A més, TV3 i Catalunya Ràdio transmetran, el dissabte 11 de febrer, el Gran Concert per a les Persones Refugiades al Palau Sant Jordi de Barcelona, que és la nit més esperada de la campanya «Casa nostra, casa vostra», que impulsa, entre d'altres, el periodista berguedà Xavi Rusiñol.

El concert serà un gran espectacle dirigit per La Fura dels Baus i inclourà actuacions de moltíssimes personalitats del món de la música i les arts escèniques.

Des de dilluns, TV3 emet cada dia un capítol, després del Telenotícies vespre, de la docusèrie Vides aturades, protagonitzada per l'Ahmed, el Rasol, la Khadija, l'Asie i el Feras, sirians refugiats al camp de Vassilikà, a Grècia. Són deu capítols de 3 minuts i cada un se centra en un personatge, un tema i una acció quotidiana, que permeten conèixer com viuen els protagonisters al camp de refugiats.

D'altra banda, la programació de Catalunya Ràdio també s'adaptarà la setmana que ve i els diferents espais oferiran informacions, reportages i entrevistes relacionats amb el tema dels refugiats.