http://www.umanresa.cat/

UManresa assessorarÓ i formarÓ aut˛noms dins del programa Consolida┤t

La direcciˇ de Recerca i Innovaciˇ d'UManresa colĚlabora per segon any consecutiu en la iniciativa de la Generalitat

15.04.2016 | 14:53
UManresa assessorarÓ i formarÓ aut˛noms dins del programa Consolida┤t
UManresa assessorarÓ i formarÓ aut˛noms dins del programa Consolida┤t

Aquest programa tÚ com a principal objectiu la formaciˇ i l'assessorament personalitzat d'emprenedors aut˛noms que vulguin consolidar la seva idea de negoci. Com a entitat colĚlaboradora de la Generalitat, professorat dels estudis d'ADE UManresa es farÓ cÓrrec de les pÝndoles formatives i de l'assessorament personalitzat dels beneficiaris del programa. En la passada ediciˇ, UManresa va assessorar i formar 18 emprenedors. Per aquest any s'han convocat 36 places. La presentaciˇ de la nova ediciˇ de Consolida't a Manresa es farÓ el proper 22 d'abril, a les quatre de la tarda.

Consolida't Ús un programa gratu´t que inclou cinc sessions d'assessorament individualitzat en gestiˇ del negoci, formaciˇ en anÓlisi del compte de resultats i gestiˇ de tresoreria i un itinerari formatiu personalitzat i adaptat a les necessitats concretes de cada aut˛nom en matŔria de gestiˇ econ˛mica, aspectes jurÝdics, gestiˇ documental, comercial i atenciˇ al client, gestiˇ del temps, comunicaciˇ, networking i coworking. El programa s'iniciarÓ el mes de maig amb les activitats formatives i Ús previst que finalitzi el mes de novembre.

El programa s'adreša a persones treballadores aut˛nomes que portin mÚs de 6 mesos d'activitat, Treballadors Aut˛noms Econ˛micament Dependents, aut˛noms que hagin cessat la seva activitat i vulguin impulsar un nou projecte i treballadors aut˛noms societaris integrats en una societat civil privada, una comunitat de bÚns o una societat limitada sempre que no tingui mÚs de quatre persones contractades ni una facturaciˇ superior a 500.000 euros.

El programa Consolida't forma part del projecte Catalunya EmprŔn, que dˇna suport a l'enfortiment, la consolidaciˇ i la reinvenciˇ del treball aut˛nom.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema