La setena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang arriba al campus de Manresa el proper dilluns 17 d'octubre. El principal objectiu enguany és recuperar el nombre de donacions d'anys anteriors, ja que en la passada edició hi va haver una davallada important de participants respecte de l'anterior.

La iniciativa, que va néixer a Manresa i actualment ja s'ha estès per altres campus universitaris, l'organitzen El Banc de Sang i Teixits, la Fundació Universitària del Bages, la delegació del Bages de la Universitat Oberta de Catalunya i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM).

Amb el lema 'La sort de donar sang', tota la comunitat universitària podrà donar sang entre les deu del matí fins a les vuit del vespre, tant a les instal·lacions de la FUB com a la unitat mòbil que s'instal·larà davant de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria. En el cas de l'edifici d'UManresa, els donants arribaran fins a les aules de donació guiats per una catifa vermella que servirà també per a donar-los la benvinguda. Els donants també rebràn diversos obsequis per la seva participació.

Com en anteriors edicions, totes les persones que vulguin donar sang hauran de passar abans una breu entrevista mèdica per determinar que compleixen tots els requisits per fer la donació.