El Servei d´Idiomes, que està obert a qualsevol persona a partir dels 16 anys, té obert el període d´inscripció per al proper curs fins al dia 22 de setembre. Durant el darrer curs, el Servei d´Idiomes va tenir 865 alumnes. Aquesta xifra inclou els alumnes dels cursos generals, els dels monogràfics, els dels cursos intensius d´estiu, els dels cursos de català i castellà per a alumnes estrangers i els cursos in-company, que es dissenyen i imparteixen a mida de les necessitats d´empreses. Com a novetat, el Servei d´Idiomes ha programat un monogràfic d´anglès adreçat a professionals de la salut que s´impartirà entre els mesos d´octubre del 2017 i el maig del 2018, i en el cas dels cursos in-company, oferirà la possibilitat de seguir-los de forma virtual, a través de videoconferència.

Pel que fa a l´oferta, la major part de cursos continuen sent els d´anglès, que són els que tenen més demanda. Els alumnes poden triar entre tots els nivells, des de l´inicial fins al Proficiency (C2). A més del monogràfic adreçat a professionals de la salut, també s´ofereix un curs monogràfic per a persones que estan interessades a millorar l´habilitat oral. L´alemany s´ofereix també en format de curs general mentre que la resta d´idiomes (italià, rus i japonès) es presenten en forma de monogràfics. L´oferta es completa amb els cursos de català i castellà que s´adrecen, especialment, als alumnes estrangers i d´altres parts del territori espanyol.

El Servei d´Idiomes d´UManresa-FUB ha experimentat un gran creixement des que es va posar en funcionament el curs 2010-2011. Dels quatre cursos que es van impartir aquell primer any s´ha passat a 66, de 93 alumnes a 865 i de tres professors a 28.