El musical ´Lo tuyo y lo mío´ es podrà veure demà divendres a la sala petita del Kursaal a les 21:00 h (sessió que ja té les entrades exhaurides) i en una sessió golfa a les 23.00 h. La companyia ConUnCantoEnLosDientes presenta Lo tuyo y lo mío, música i cançons en directe en un concert teatralitzat amb els temes d'amor més populars que serveixen de fil conductor per explicar la història d'una relació. Una comèdia romàntica cantada, en què donar la nota pot ser un problema conjugal.

?A ´Lo tuyo y lo mío', dirigit pel santvicentí Joan Maria Segura, i interpertat pel cardoní Dídac Flores, podrem escoltar més de 75 temes, entre duos, solos, ´medleys', passant per diferents estils que van des de les balades, el pop, el rock, rap, indie pop... És un dels espectacles més originals i divertits que darrerament es va poder veure a Barcelona. Imprescindible per aquelles persones que somriuen quan escolten alguns dels temes de l'anomenda ´canción ligera'. De Rocío Jurado a José Luis Perales. De Marisol a Sergio Dalma.

Les entrades per aquest espectacle, com de la resta de la sala petita, es poden comprar a taquilles, per telèfon i per Internet.