L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, una de les poblacions amb parada del bus de la línia de Manresa a Barcelona, ha plantejat a la Generalitat la necessitat de readaptar els horaris de l'autobús d'acord amb els horaris reals de pas. Els efectes del trànsit sobre el servei, fonamentalment, fan que la previsió d'hores d'arribada a destinació que hi ha actualment no s'adequï a la realitat.

Representants de l'Ajuntament han mantingut una nova reunió amb els responsables de Transports i Mobilitat de la Generalitat i els ajuntaments dels municipis inclosos dins la línia de bus Manresa-Olesa-Barcelona. El problema amb l'incompliment dels horaris és un dels dèficits del servei que més queixes genera a l'Ajuntament olesà.

La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament d'Olesa, Susana Yáñez, ha explicat que la nova proposta horària té com a objectiu adequar els horaris al temps real de trajecte de la línia, que és diferent depenent del dia i la franja horària que s'analitzi. Després d'una primera proposta horària realitzada ara fa tres setmanes, els diferents municipis afectats van fer les seves aportacions i ara han rebut una nova proposta horària pactada entre la Generalitat i Hispano Igualadina.