03 de març de 2017
03.03.2017
40 Años
40 Años

El projecte de dissenyadors d'Igualada per als refugiats rep 165 obres d'arreu

La presentació pública de l'exposició es farà el proper 22 d'abril a la Bastida

03.03.2017 | 08:05

Projecte Refugi, la iniciativa que s'emmarca en la nova àrea solidària de disseny=igualada, anomenada Gràfica Activa, ha tancat el període de recepció de propostes gràfiques amb 165 inscripcions. Són obres de diferents disciplines que han arribat a Igualada de diferents punts de Catalunya i de l'estat espanyol.

La crida al talent gràfic des de disseny=igualada per la causa del drama humanitari dels refugiats ha rebut propostes de tot Catalu-nya però també hi han participat autors de València, Santander, Madrid, Almeria, Mèrida i Estrasburg. El conjunt de les il·lustracions, grafismes o fotografies rebudes en format cartell sobre la problemàtica dels refugiats es podran veure en una exposició col·lectiva que tindrà lloc al Portal del Llevador d'Igualada, entre el dies 28 d´abril i 16 de maig de 2017.

D'aquesta mostra se'n farà un catàleg original i s'imprimiran postals individuals que ja es poden reservar a través de la plataforma www.coopfunding.net, aportant uns donatius determinats. Tots els fons recaptats aniran destinats a Creu Roja Anoia, en suport a la seva tasca en l´acollida de refugiats. Totes les obres que es rebin a partir d'ara, seran visibles a la pàgina web www.dissenyigualada.com/graficaactiva.

La presentació pública del catàleg i l'exposició tindrà lloc el 22 d'abril a la Bastida d'Igualada, en una jornada farcida d'actes culturals amb l'objectiu de promoure i donar a conèixer la iniciativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema