23 de març de 2017
23.03.2017
40 Años
40 Años

El projecte de Connected Car del Campus Motor busca la vinculació d'inversors locals al projecte

La idea vincula diferents empreses del sector del motor i està pendent de l'ajut amb fons Feder

23.03.2017 | 00:23

El Campus Motor Anoia impulsa el que ha anomenat el «Repte Connected Car». El Campus Motor té la col·laboració de les empreses, els professionals i les entitats que s'adhereixin a la iniciativa. L'objectiu final és fomentar el vehicle connectat alhora que s'aconsegueix la promoció i formació dels participants.

El projecte llança un repte a emprenedors i emprenedores que tinguin interès a presentar una solució tecnològica (aplicació informàtica) vinculada amb el vehicle connectat, cooperatiu i autònom. La iniciativa impulsarà propostes donant-les a conèixer i finançant la millor solució.

La participació al #repteconnectedcar2017 podrà ser individual o en equips de fins a quatre persones. Els participants hauran de registrar-se a la pàgina web www.campusmotor.eu/repte-conected-car a través del formulari d'inscripció. Les persones o equips que s'hi inscriguin abans del dia 15 de maig podran participar en la formació «Anoia Connected Car Living Lab», mitjançant la qual podran adquirir continguts relacionats amb el Repte i rebran l'assessorament i el suport d'experts per tal que puguin desenvolupar la seva idea.

Per tant, el Repte és una crida a la generació de solucions tecnològiques necessàries per a l'evolució del sector del motor, i tant hi tenen accés aquelles persones o empreses amb interès d'emprendre un projecte d'aquest tipus, que parteixen de zero i que necessiten un assessorament i un acompanyament, com aquelles persones o empreses que ja tenen la idea i el que necessiten és l'impuls econòmic per poder-la desenvolupar.

La data límit per presentar-se al «Repte Connected Car» és el dia 17 de setembre i, abans del dia 23 de setembre, el Campus Motor Anoia comunicarà els projectes que passen a la presentació final i que seran convocats per assistir a una jornada final el dia 26 de setembre, on el jurat farà públic el veredicte.

En aquest moment hi ha obert el període per esdevenir col·laborador per a aquelles empreses, entitats o associacions que vulguin ser-hi, amb una aportació mínima de 1.500 euros (que pot ser en efectiu o amb serveis d'assessorament o publicitat).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema