27 de març de 2017
27.03.2017
40 Años
40 Años

Martorell busca monitors per a les activitats per a joves que programa a l'estiu

27.03.2017 | 00:18

El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) convoca una selecció per a la creació d'una borsa de treball, i poder triar monitors específics per a la prestació d'activitats d'estiu. La presentació de sol·licituds es farà a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari del mateix organisme convocant, a la plaça de la Vila, 27, del 22 de març al 10 d'abril, ambdós inclosos.

Les persones interessades hauran de complir un seguit de requisits, com ara disposar del graduat escolar, FP1,gGraduat en ESO (o equivalent o superior), estar inscrit al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya, tenir la nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels països membres de la Unió Europea, tenir 16 anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.

Les proves de selecció inclouran una prova de català (nivell B1), una prova de castellà (nivell B1) per a les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, així com una fase de concurs de mèrits i una entrevista personal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema