La capital de l'Anoia acull dissabte l’Igualada Urban Running Night Show, una prova que afectarà la mobilitat, especialment entorn la plaça Cal Font, el Passeig Verdaguer, les Rambles i el nucli històric, i la Policia Local d’Igualada recomana abstenir-se de circular amb vehicle particular per la meitat sud de la ciutat durant la tarda i fins la mitjanit. A més, hi haurà prohibicions d'estacionament en forces vials.

A partir de les 16 h, les alteracions es reduiran a l’àrea delimitada pel Passeig Verdaguer, el c/ Òdena, i la Pl. Cal Font però, a partir de les 18 h, aquestes restriccions s’ampliaran a l’àrea compresa entre el Pg. Verdaguer, l’Av. Pau Casals, l’Av. Caresmar, el c/ de la Soledat, la Pl. del Rei, el Pg. de les Cabres, la Pl. de la Creu, tot el nucli històric, les Rambles, el c/ Santa Caterina, novament el Pg. Verdaguer, el c/Òdena i, finalment, la Pl. Cal Font. Les afectacions en detall es poden consultar AQUí.

El servei de bus urbà es veurà igualment afectat en els seus recorreguts i horaris habituals. A partir de les 23h, aproximadament, es preveu recuperar progressivament la normalitat.

  • Cal Font i entorn (a partir de les 16h): proves infantils i familiars, afectant c/ Òdena, c/ Aurora, c/ Galícia, c/ Dansa i c/ de la Vida.
  • Meitat Sud d'Igualada (a partir de les 18h): curses de 5km i de 10km, afectant Pg. Verdaguer i carrers transversals, Av. Pau Casals, Av. Caresmar, c/ Soledat, Pl. del Rei, c/ Concepció, Pg. de les Cabres, c/ Sta. Anna, Pl. de la Creu, c/ Sant Sebastià, c/ Sant Bartomeu, c/ Santa Maria, Pl. Ajuntament, c/ Born, Pl. del Pilar, c/ Sant Cristòfol, c/ Sant Jordi, Rbla. Sant Isidre, Rbla. Nova, c/ Santa Caterina, Pl. Catalunya, Pg. Verdaguer Sud, c/ Òdena, c/ Aurora i Pl. Cal Font.