La piscina municipal d'estiu de Montbui iniciarà aquest dissabte la seva temporada de banys. Diumenge passat es va celebrar una jornada de portes obertes, però la meteorologia va ser protagonista i el dia va tenir pluja i fred, i sol només a estones.

La de Montbui és possiblement la piscina més concorreguda de la comarca. Durant aquesta setmana s'han començat a formalitzar els passis i abonaments a l'Espai de Salut i Esport Mont-aQua. L'empresa municipal Montbui Activa SL, que gestiona Mont-aQua, serà l'encarregada de portar el servei de piscina d'estiu durant aquesta temporada de banys 2018.

Com explica l'alcalde, Teo Romero, «enguany vam licitar el servei però no va haver cap empresa que s'ajustés als requisits de la convocatòria. Per a aquesta temporada apostem perquè sigui l'empresa municipal, amb una contrastada experiència en la gestió d'equipaments esportius, qui se'n faci càrrec. En acabar la temporada farem les valoracions corresponents. És evident que un servei així està molt condicionat per la meteorologia. Caldrà veure quin estiu acabem tenint i en finalitzar la temporada valorarem el model de gestió per a anys successius».