L'Assessoria de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de l'Anoia, "LET'S GO", farà parada al municipi d'Odèna els propers dies gràcies a un conveni entre l'Ajuntament i l'ens comarcal. Es tracta d'un programa d'assessorament en estades internacionals per a aquells joves que vulguin viure una experiència a l'estranger acompanyats per una persona experta en la matèria.

Són múltiples les opcions que els i les joves tenen per marxar a l'estranger: estades de llarga o curta durada per motius d'estudis, d'aprenentatge de l'idioma, de treball, de lleure, de pràctiques, de voluntariat o bé per conèixer altres països i fer turisme. El servei "Let's go" vol donar a conèixer aquestes i moltes altres opcions i aconsellar els joves sobre quina és la experiència que més s'adapta a les seves necessitats i motivacions. També s'explicaran les opcions que ofereix el programa Erasmus+ a través del qual es pot participar de voluntariats europeus, formacions o intercanvis juvenils de forma totalment subvencionada.

El servei s'ofereix a tots els municipis que estiguin interessats en obrir el ventall d'oportunitats de formació i creixement personal als seus joves. A Òdena el servei estarà disponible aquest dimecres i el proper dimarts 4 de desembre a la tarda.