Entre els paradistes, un any més hi van ser els de Torrons Fèlix.

Torrons Fèlix és una empresa familiar?

Sí, som una casa petita d'artesans del torró. Tenim botiga i fabriquem al nostre obrador. Venem el tradicional torró nostre, fet d'avellanes, mel i clara d'ou. Al principi només oferíem el d'Agramunt, fins que fa uns anys el fundador de la casa va anar a Xixona a aprendre a fer el torró de barra. Ara mateix tenim de tot, també de fruita, de coco...

Quin ha estat el torró més venut durant el matí?

El de xocolata, ja no ens en queda. Altres anys hem venut més. Avui, amb el vent, s'ha notat una baixada de públic.

Quant temps dura el mercat del torró?

Nosaltres comencem les vendes a partir de la segona setmana d'octubre fins al dia de Nadal, la major part és venda directa fins a acabar existències. Altres empreses més grans fan campanya amb els ous de Pasqua, nosaltres ens dediquem exclusivament al torró.

Aneu a moltes fires?

Fa 30 anys que faig fires i en fa 5 que vinc a la d'Òdena. També en fem alguna altra d'extra. L'Anoia és una comarca que hem tingut molt oblidada els darrers 25 anys. La segona immigració que hi va venir venia a treballar i estalviar. Costava molt vendre. Aquests cinc anys s'ha animat una mica la cosa.