La nau de Ca n'Oliveres que fins ara era seu de cites anuals del calendari com el Carnestoltes, Sant Joan o Cap d'Any i altres activitats organitzades per entitats ha estat adequada i transformada en un nou espai d'exhibició i creació musical. Ca n'Oliveres ha estat rebatejat amb el nom de NAU#2, s'ha adequat l'interior amb containers portuaris restaurats i customitzats per equipar-lo amb guarda-roba, servei de begudes, back-stage, magatzem i un potent escenari.

En declaracions a Regió7, l'alcalde de Martorell Xavier Fonollosa ha explicat que «portem un any i escaig remodelant l'espai. És una solució a les demandes manifestes de molts pares i mares sobre el fet que a Martorell no hi ha discoteques. Els ajuntaments no posem discoteques, però si teníem un espai que utilitzàvem per les Festes Majors, la Fira, la Festa del Roser. Hem fet un projecte per encabir una sala de concerts i un servei d'oci nocturn».

La nova sala s'ha presentat amb una programació estable de concerts de març a juny, fins a l'inici del festival PAS, juntament amb una graella de Dj's per a les nits de discoteca i una doble línia d'accés per als menors de 18 anys. El Regidor de Cultura Sergi Corral ha detallat que «des del Departament de Cultura i amb el nostre tècnic, el Ricard Pardo hem estructurat el projecte per a concerts de mitjà i gran format i cobrir a la vegada, la mancança d'un espai per al jovent, oferir un espai perquè es pugui passar una nit amb els amics i que no s'hagi d'agafar el cotxe i sortir fora».

«El principal objectiu és portar grups que siguin atractius per a la gent jove i donar sortida als grups locals», ha assenyalat l'alcalde, sobre un municipi amb més d'una vintena de grups musicals i propostes d'artistes locals. «És una acció que es complementarà amb el projecte de l'Espai Jove del Centre Cultural, un projecte sobre el qual hi estem treballant des de fa 3 anys i que aviat acabarem». La Nau#2 s'ha adequat perquè tingui una cabuda per a 500 persones quan està dividida per la meitat i amb una capacitat vora els 1800 tota sencera. La graella d'oferta cultural serà gestionada des dels departaments de Cultura i Joventut i el servei de bar està gestionat via concessió. L'exterior de Ca n'Oliveres també ha estat remodelat «des del programa d'intervenció d'enguany, al novembre va venir l'artista en street-art Sfhir i va decorar la façana de la Nau#2 amb un mural que simbolitza la musa de la música», ha assenyalat Corral.

La sala a més, oferirà en dies puntuals cada mes, discoteca per a menors de 18 anys, «Dos cops al mes hi haurà discoteca de tarda per als joves de 14 a 18 anys», ha detallat Corral, «de les 6 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre. I un cop al mes, els joves d'entre 16 i 18 anys hi podran accedir en horari nocturn». El control d'accés per aquest servei es farà prèvia identificació a l'entrada, autorització paterna i amb un sistema de polseres per a tots els assistents que assenyalin si el jove és menor o major d'edat per a l'accés al servei de barra. La ubicació de Ca n'Oliveres es troba a 5 minuts caminant de la plaça de l'Església i a 500 metres de l'estació RENFE-FCC, per la qual cosa, ara mateix no es preveu cap sistema de transport llançadora.

Durant la festa inaugural, dalt de l'escenari hi han passat el duet format per Laura Miquel i Eugeni Muriel. L'han seguit Creative Commons(Eugeni Muriel i Pere Costa), la martorellenca Marta knight, Manu Guix, Josefina Ramos, Bouzouki Dance Beta, Dolo Beltrán, el també martorellenc AkaEdu i Lildami en col·laboració amb Suu. Tot seguit ha actuat la mateixa mateixa Suu, Baratos, Metzina, La culpa és teva, Dani Nel·lo i finalment, Dani Nel·lo i Movie Band. Gairebé tots ells formaran part de la programació estable de concerts que s'inaugurarà a partir de l'1 de març amb Hotel Cochambre, primer concert de la temporada i que tindrà continuïtat durant el darrer trimestre del 2019.

Els músics que han acompanyat els artistes han estat Eloi López (bateria), Jordi Porcar (baix), Àlex Badia (teclats) -els tres, professors de l'Escola Municipal de Música de Martorell-, acompanyats de Toni Mena (guitarra) i Pere Miró (Saxo). Els 5 músics s'han après el repertori de tots els artistes que han necessitat acompanyament amb la banda amb 3 setmanes.