21 de octubre de 2019
21.10.2019
Regió7

Castellví participa en el primer pla comarcal de la diversitat sexual al Baix

21.10.2019 | 00:18

Castellví de Rosanes forma part dels municipis del Baix Llobregat que participen en l'elaboració del primer pla comarcal per a la diversitat sexual i de gènere. La iniciativa la impulsa el Servei d'atenció integral del Baix Llobregat. L'objectiu del pla és facilitar el desplegament de polítiques per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere als diferents municipis del Baix Llobregat.

La regidora de Diversitat sexual i de gènere de Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos, que també és consellera comarcal d'aquesta àrea, explica que «el pla serà un primer pas per implementar polítiques de diversitat sexual i de gènere al nostre municipi», i assenyala que hi ha prevista a Castellví una sessió oberta a la ciutadania durant les primeres fases d'elaboració del document per poder recollir propostes per al pla d'acció.

Alhora, la treballadora social de Castellví de Rosanes també participa en les reunions tècniques per elaborar el pla esmentat. La previsió és que el primer pla comarcal de Diversitat sexual i de gènere pugui estar llest en 8 mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook