Uns lladres van assaltar la nit de dimecres a dijous la casa familiar de la cantant Rosalía, a Sant Esteve Sesrovires. Els Mossos d'Esquadra han explicat, en primer terme a La Vanguardia, que durant la matinada uns lladres van entrar a casa de l'artista i van obir amb una serra radial la caixa forta que hi havia en una de les habitacions i se'n van emportar una part del contingut.

La mare de la cantant va descobrir l'acció dels lladres ahir. Els lladres havien entrat a la nit per la força a l'habitatge. Rosalia era aquests dies a Sevilla per recollir un premi. Els lladres van aconseguir obrir la caixa forta amb una radial i es van emportar joies, entre altres objectes.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets i han enviat agents de la policia científica per fer una inspecció ocular i buscar empremtes dactilars dels assaltants.

La mare de la cantant era a l'interior de la casa en el moment del robatori, però no es va adonar de l'entrada de gent intrusa a casa seva.

El robatori va tenir lloc mentre Rosalía era a Sevilla per recollir un dels premis EMA MTV.

Es desconeix encara què s'han emportat exactament els assaltants de la caixa forta, però els Mossos d'Esquadra ja ho estan investigant per poder aclarir els fets.