17 de desembre de 2019
17.12.2019
Regió7

Martorell atrau nombrosos visitants a la Fira de Nadal

Un certamen que es mostra com un gran aparador per al comerç de proximitat i una bona oportunitat per avançar les compres nadalenques

16.12.2019 | 21:42
Una cinquantena de carpes es van distribuir al llarg de la rambla

La rambla de les Bòbiles de Martorell es va omplir diumenge de parades de roba, material esportiu, sabates, joguines, objectes de regal, flors i plantes, videojocs, viatges, complements i food tracks amb motiu de la 9a Fira de Nadal, organitzada per l'associació Nou Martorell. Un certamen que es mostra com un gran aparador per al comerç de proximitat i una bona oportunitat per avançar les compres nadalenques.

La Fira de Nadal va incloure també més d'una cinquantena de carpes d'establiments associats amb tota mena d'articles. Martorellencs i forans van poder comprar a l'aire lliure i sense presses, portar els infants a patinar a la pista de gel de la plaça Mare Caterina i gaudir d'un dia d'esbarjo amb activitats per a tota la família. Els estands es van complementar amb activitats paral·leles: inflables, repartiment de brou nadalenc, tió gegant i xocolatada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook