L'Ajuntament de Calaf impulsa una campanya de senyalització per trencar el tabú de la menstruació. En el equipaments públics del municipis es farà una senyalització amb un adhesiu a la porta del bany que indicarà els espais on es pot rentar la copa menstrual. També s'oferirà la possibilitat d'afegir-se a la campanya a comerços, bars o altres establiments de Calaf.

La regidoria de Polítiques Feministes i Igualtat ha iniciat la campanya amb l'objectiu de trencar el tabú de la menstruació, segons han explicat fonts municipals. En aquest sentit, fonts de la regidoria han indicat que «per tal de mostrar que tenir la regla és un procés natural que fan els cossos amb úter i que hauria de ser normal disposar d'espais gratuïts i de confiança per rentar la copa menstrual, s'han elaborat aquests cartells adhesius amb el lema «Aquí pots netejar la teva copa menstrual».

Els bars i comerços que s'hi vulguin sumar també disposaran dels mateixos adhesius per indicar que són punts que s'han afegit a la campanya.