La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha començat la vacunació dels seus 630 professionals davant la covid-19. Durant les pròximes setmanes, està previst subministrar les dosis a tots els empleats del centre hospitalari. S'ha fet un avançament de la vacunació prevista d'acord amb les indicacions del departament de Salut.

Durant aquesta jornada s'han vacunat una total de 254 professionals (un 40,32%). Vanessa Vidal, cap d'àrea d'Infermeria de la FHSJDM, ha estat la primera professional a qui se li ha administrat la vacuna. El procés de vacunació s'ha portat a terme per quatre infermeres durant tres hores i mitja. Està previst que aquest dijous es vacunin 150 professionals més. El ritme de vacunació de la resta de professionals anirà marcat per les vacunes que es vagin facilitant. L'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell és el centre de referència a la zona.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, que compta amb més de 850 anys d'història, està situat a la comarca del Baix Llobregat i dona servei a una població de referència d'uns 160.000 habitants. És una fundació de titularitat privada que forma part del SISCAT (Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública) del Servei Català de la Salut i que proporciona cobertura assistencial a les comarques del Baix Llobregat Nord (Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes), Alt Penedès (Gelida, Sant Llorenç d'Hortons), Anoia (Masquefa, El Bruc) i Vallès Occidental (Urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca pertanyents al municipi de Castellbisbal).