Els organitzadors de les proves de la competició universitària Formula Student que s’ha celebrat a Castellolí van haver de gestionar espais per reallotjar els participants a última hora, ja que els problemes meteorològics (vent, pluja i pedra) van fer molt complicat poder mantenir les tendes de campanya dels participants. Els joves han estat a l’Anoia des del 29 d’agost fins al 4 de setembre. Les incidències del temps també van influir a l’hora de les competicons.

L’organització va trobar el suport de l’Ajuntament d’Igualada, que els va cedir espais per a l’allotjament d’urgència dels joves. Es va habilitar l’antic escorxador.

La competició de futurs professionals tenia dues categories principals dividides en 3 proves en estàtic i 5 proves dinàmiques. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 67 equips formats per estudiants provinents de diferents universitats d’Alemanya, Suïssa, Itàlia, Anglaterra, Portugal, Polònia, Croàcia, Estònia, Estats Units, Romania, Països Baixos, França, Islàndia i Espanya. Entre aquests, l’equip Dynamics de la UPC de Manresa.

L’alcalde de Castellolí, Joan Serra, ha destacat al final de la competició que «és un orgull» que «durant una setmana, Castellolí hagi estat el centre del món universitari en el sector de l’automoció i el motor».