Castellví de Rosanes disposarà d'una rotonda a l'entrada del nucli urbà per la carretera C-243b. El projecte ja ha estat redactat per la Diputació de Barcelona i és previst que sigui una realitat l'any vinent. Aquest fet es va confirmar ahir al matí durant la visita que Anna Hernández, diputada presidenta de l'àrea d'Infraestructures de la Diputació, va fer a Castellví.

Hernández va poder conèixer de primera mà les instal·lacions del nou edifici polivalent, per a la construcció del qual l'àrea que ella presideix va donar a Castellví suport logístic i econòmic en el marc del pla de concertació de la Xarxa de Municipis.

Hernández va recórrer l'edifici acompanyada de l'alcalde de Castellví, Lluís Tomàs, de diversos regidors i també del coordinador de l'àrea d'Infraestructures de la Diputació, Jordi Bertran. La comitiva va visitar en primer lloc les dependències del nou ajuntament, per anar tot seguit al Casal de la Gent Gran, situat a la planta superior de l'edifici, i on Hernández va saludar els participants al taller de cuidadors que s'hi fa els dimarts al matí. Després, la diputada va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament, abans de visitar també el nou consultori local, situat als baixos de l'edifici. Hernández va quedar gratament impressionada per la qualitat i funcionalitat de les instal·lacions .

Durant la trobada es va parlar del futur camí d'enllaç entre el nucli urbà i el barri de Miralles, del qual la Diputació té també pràcticament enllestit el projecte. Lligat amb aquesta nova infraestructura, la diputada va poder visitar el camí d'enllaç ja existent entre el nucli urbà i el barri del Taió.

L'alcalde, Lluís Tomàs, va assegurar que la presència de la diputada a Castellví "demostra, un cop més, que la Diputació té una gran proximitat als municipis, i especialment als que, com Castellví de Rosanes, són petits".