La reserva de sòl que preveu el pas de l'Eix Transversal Ferroviari (ETV) pel municipi d'Òdena (Anoia), a banda de passar pel mig dels terrenys que contemplen el futur polígon, segons Guisado, també 'perjudicarà' diverses 'masies i activitats agrícoles'.

La presentació d'aquest recurs de reposició és l''última opció' que té l'ajuntament d'Òdena per aconseguir desviar el traçat de l'Eix Transversal Ferroviari. Guisado ha explicat que moltes de les al·legacions que va presentar Òdena en el període d'al·legacions 'van ser escoltades, però aquesta no'. Guisado demana una resposta ràpida per part del conseller perquè el POUM pugui contemplar la construcció del polígon.

Malgrat aquest recurs que vol presentar l'Ajuntament, l'alcalde del municipi fa una valoració 'molt positiva' de l'ETV perquè donarà 'noves oportunitats' al territori.

Segons Guisado, els tècnics de l'Ajuntament pensen que la traça 'seria millor' que passés per la part sud perquè permetria una 'millor mobilitat' però també perquè el sòl es podria 'posar en marxa' de forma anticipada a la traça ferroviària.