La Generalitat ha impulsat les obres per a la formació d'una nova sortida de la C-55 al terme d'Olesa, que permetrà millorar la seguretat viària i l'accessibilitat cap a una zona industrial. Així, el govern català ha aprovat la declaració de l'ocupació urgent de béns i drets afectats per aquesta actuació, que tindrà una inversió prevista de 596.000 euros. Els treballs, en fase de licitació, començaran a final d'any i tindran un termini d'execució de sis mesos.

Actualment, a la sortida de la C-55 cap a Olesa hi ha un enllaç a diferent nivell que inclou un carril central situat a la C-55.

En aquest àmbit, hi ha previst el desenvolupament del sector industrial la Flora, que inclou la substitució de l'enllaç actual per una gran rotonda a diferent nivell, amb el tronc de la carretera aixecat. Les obres que el Govern impulsa ara corresponen a la formació d'una nova sortida de la C-55 per tal que els vehicles puguin incorporar-se directament a la zona situada al costat est de la carretera, sense girs a l'esquerra. D'aquesta manera, el nou ramal permetrà millorar l'accessibilitat en aquest entorn i la seguretat i la fluïdesa del trànsit.