Una trentena de veïns i veïnes convocats per l'Associació de Veïns del Casc Antic sota el lema Fem Net van fer una llarga sessió de neteja el dia 19 de juny passat als carrers del nucli antic de Collbató. Repartits en diversos grups, durant tot el matí van arrencar males herbes, van retallar heures i altres plantes i van marcar amb banderoles vermelles les restes d'excrements de gos que van trobar. L'Ajuntament va col·laborar-hi deixant-los una desbrossadora i una bufadora.

La iniciativa és la darrera d'una sèrie d'actes organitzats per la nova associació de veïns i que pretenen realçar i dignificar la imatge del nucli antic del poble. Durant els mesos anteriors ja s'hi havien fet activitats com el guarniment dels carrers amb plantes, un concurs de fotografia per destacar aspectes positius i negatius del barri, la neteja d'embornals o un tast de vins, entre d'altres.

L'acte de neteja dels carrers del nucli històric de Collbató va finalitzar amb un aperitiu popular amb tots els veïns que hi van participar a la plaça que hi ha davant de l'església.