L'Ajuntament de Vilanova del Camí reclamarà a l'Església que finalitzi la construcció d'un edifici al centre de la població que va quedar només amb l'estructura de formigó abans del 2009. Tots els grups polítics representats al ple, excepte ICV-Verds, van donar suport en la darrera sessió de la corporació a una moció del grup IPV-VV (Veïns amb Veu-Independents per Vilanova). ICV es va abstenir.

Actualment, la construcció a-bandonada "presenta riscos per a la seguretat dels nens que juguen i les persones que utilitzen la plaça", segons Juan Manuel Cividanes, portaveu del grup IPV-VV. El regidor ha afegit que "actualment, l'espai és un focus de brutícia i de mala imatge per a Vilanova".

El responsable d'aquest grup polític ha explicat que la llicència de les obres va caducar el novembre del 2010 i, des d'aleshores, l'Ajuntament no ha fet cap tipus d'acció legal per exigir-ne la construcció, demolició o la millora en la seguretat". A partir d'ara ho haurà de fer per donar compliment a l'acord de ple que es va prendre en la darrera sessió.

El que ara és només una estruc-tura estava destinat a ser un local social de l'Església, però avui "només tenim un edifici inacabat al mig de la plaça més gran del poble, que dóna una imatge negativa per a l'entorn comercial de la zona". Cividanes ja va denunciar fa unes setmanes la condició d'il·legalitat de la barana d'un pont per a vianants construït per FGC.