La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Olesa ha aprovat un nou projecte per a l'ampliació dels vestidors de les piscines municipals i la construcció d'un nou bar restaurant. El pressupost és de 362.000 euros.

Es preveu construir dos nous edificis: un de vestidors, serveis i accessos a la planta baixa, de 274 m2 , i un altre a la primera planta, de 189 m2, destinat a bar restaurant.

El nou edifici, adossat a l'edifici de vestidors existent de la piscina coberta, acollirà dos nous vestidors complets que podran ser utilitzats pels grups escolars en temporada d'hivern i pel públic en general de la piscina descoberta en temporada d'estiu. Dins del mateix edifici s'hi construiran lavabos nous per als usuaris de la piscina descoberta i es millorarà la zona d'accessos al recinte de la piscina d'estiu. D'altra banda, es construirà un nou bar restaurant al damunt dels nous vestidors envoltat d'una terrassa amb vistes a la piscina d'estiu, dissenyat perquè pugui ser utilitzat durant tot l'any tant pels usuaris de la piscina descoberta com pels usuaris de la resta d'instal·lacions, sense que es produeixin interferències en el seu funcionament.