L'empresa Rivisa (especialitzada en la fabricació de tancaments metàl·lics, reixes i portes) va anunciar ahir una inversió d'1,5 milions d'euros per ampliar el seu centre de producció de Santa Margarida de Montbui. Els plans de la companyia, que té la seu central a Lliçà de Vall (Vallès Oriental), són ampliar la fàbrica 12.000 metres quadrats i crear de forma esglaonada entre 30 i 50 llocs de treball nous.

El director general de la companyia, Jaume Rivière, va explicar que amb aquesta ampliació es pretén doblar la producció de l'empresa en un termini de deu anys. La companyia, amb 170 treballadors, va facturar l'any passat 25 milions d'euros. La fàbrica de Santa Margarida de Montbui és l'únic centre de producció de Rivisa, tot i que l'empresa té la seu central a Lliçà de Vall i delegacions en diferents punts de la geografia espanyola. Amb una inversió de més d'1,5 milions d'euros, els directius de la companyia volen ampliar les línies de producció i contractar fins a cinquanta treballadors en els propers anys. Amb aquesta inversió, Rivisa es convertirà en l'empresa més important del municipi anoienc.

Rivisa és l'empresa més important de l'Estat en fabricació de tanques metàl·liques, reixats i portes i exporta més de la meitat de la seva producció a més d'una quarantena de països. Segons va detallar Rivière, l'empresa va començar a exportar els seus productes fa més de deu anys, un fet que els va permetre esquivar la crisi de la construcció a l'estat espanyol. De fet, la plantilla de la planta de Santa Margarida de Montbui va passar de la trentena de persones que hi havia inicialment a les 120 actuals.

La construcció es preveu que finalitzi entre final del 2017 i principi del 2018. A banda de les noves naus on s'ampliaran les línies de producció, Rivisa també condiciona una antiga masia que es troba dins de les instal·lacions de l'empresa per ubicar-hi una sala d'atenció per a visites i més espai de vestidors i menjador.