El Consell Comarcal de l'Anoia ha renovat els convenis amb l'Agència Catalana d'Habitatge (ACH) per oferir novament el servei de finestreta única de l'Oficina Local d'Habitatge (OLH) des de l'ens comarcal, juntament amb un dels serveis socials que l'oficina gestiona, el programa de Mediació per als Lloguers Socials. Si bé els dos convenis s'han aprovat separats, el programa de mediació està inclòs com a servei de l'OLH, juntament amb l'assessorament, tramitació i inspecció per a la gestió de les cèdules d'habitabilitat o ajudes per a la rehabilitació, entre altres serveis.

L'OLH gestiona actualment prop de 440 cèdules d'habitabilitat i en el marc de la mediació per al lloguer social, quant a ajudes, el 2018 va oferir fins a 584 subvencions d'ajudes al lloguer. Tenint present que el nombre total de pisos de lloguer com a habitatge principal és de 3.366, l'OLH ha atorgat ajudes a més del 17% de població igualadina en règim de lloguer per a l'habitatge principal. La partida anual amb què es dota la renovació del conveni és d'uns 70.000 euros i és el màxim amb què l'ACH dota la finestreta única comarcal, segons ha assenyalat Rosamaria Sabaté, responsable de l'OLH al Consell Comarcal de l'Anoia.

Les ajudes provinents de la Generalitat s'atorguen per despeses de manteniment del servei. L'oficina de l'Anoia també disposa d'una borsa d'habitatges amb un total de 100 llars, amb una ocupació del 100%.