La convocatòria de subvencions per a programes culturals de l'Ajuntament de Vilanova del Camí que havia quedat aturada per la declaració de l'estat d'alarma s'ha reprès ara amb l'assignació d'ajuts a les entitats cultural de la població per una quantita global de 16.000 euros. En total són 8 subvencions.

Les entitats beneficiàries d'aquestes ajudes han estat els Geganters i Grallers de Vilanova del Camí, que han rebut 847 euros; l'Associació de Veïns de Bonavista, que a rebut 385 euros; la Casa d'Andalusia de l'Anoia, que rep una ajuda de 3.952 euros; el Coro Rocieros del Camino, que ha obtingut 684 euros, i l'AMPA del Joan Maragall, que ha rebut 370 euros. També han rebut 984 euros Xarxa, dedicada a la promoció d'activitats familiars. L'associació cultural Camp del Rei ha rebut 5.661 euros, i la Unión Cultural Extremeña Anoia, 3.200 euros.

L'Ajuntament abonarà el 75% de l'import d'aquestes ajudes una vegada aprovada la concessió, i l'altre 25% s'abonarà una vegada es pugui presentar la correcta justificació de la despesa.