Les notícies publicades en les versions digitals dels principals diaris espanyols sobre el vist-i-plau a la prohibició de les curses de braus de Catalunya han provocat una sorprenent allau de comentaris per part dels lectors que demostren l'interès generat per aquest assumpte.

Poc abans de les 19:00 hores, la informació "Catalunya prohibeix els toros" publicada en la versió web d'"El País" comptava ja amb prop de 2.400 comentaris de lectors que inevitablement es posicionaven tant a favor com en contra de la polèmica mesura aprovada avui a la cambra catalana.

La notícia publicada en El Mundo.es sobre aquest mateix tema i que casualment portava també el titular "Catalunya prohibeix els toros" havia rebut uns 1.800 "posts", mentre que amb un més incisiu "Catalunya dóna la punta als toros", 450 lectors de Publico.es havien realitzat un comentari sobre la iniciativa abolicionista.

ABC.es, amb la seva notícia "El Govern qualifica d'error prohibir els toros a Catalunya" comptava amb 173 comentaris i La Razón.es. amb "El parlament català prohibeix les curses de braus a Catalunya" havia recopilat ja uns 300 comentaris.

En els dos principals diaris catalans, també s'han registrat una inusitada quantitat de comentaris digitals a la notícies sobre el fi de les corrides, en concret 821 en La Vanguardia.es a la seva informació "El Parlament de Catalunya aprova gràcies al vot de CiU prohibir les curses de braus a partir de 2012" o 380 en El Periódico.es a la notícia titulada "El Parlament prohibeix les curses de braus".