Segueix-nos a les xarxes socials:

Iceta vol pla d'igualtat a les empreses de 50 treballadors

L'aspirant socialista es veu com el proper President de la Generalitat perquè creu que Mas no tindrà un suport majoritari del Parlament

Iceta vol pla d'igualtat a les empreses de 50 treballadorstoni albir/efe

El candidat del PSC a les eleccions catalanes, Miquel Iceta, es va comprometre ahir que, si és President de la Generalitat, les empreses de més de cinquanta treballadors hauran de tenir un pla d'igualtat, i a més establirà paritat en la designació de càrrecs públics.

Iceta va ser, poc abans de l'inici de campanya, en un acte a Barcelona a favor de les dones, amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, el president del grup municipal a Barcelona, Jaume Collboni, i destacades dirigents del partit, com Assumpta Escarp, Núria Marín i Esther Niubó, entre d'altres.

Davant d'un centenar de persones, gairebé totes elles dones, Iceta va assegurar que si és President "intentarà i aconseguirà que totes les empreses de més de 50 treballadors hagin de tenir un pla d'igualtat", perquè el PSC "no està disposat que hi hagi discriminació laboral i salarial a les empreses". De la mateixa manera, va deixar clar que el PSC "no renuncia a l'objectiu d'impulsar una xarxa de llars d'infants gratuïtes, perquè les dones tinguin oportunitats".

Prem per veure més contingut per a tu