Marta Pujol Ferrusola, filla de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha demandat l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per acomiadament improcedent després que el consistori hagi tret a concurs la plaça de Tècnic Superior Arquitecte que ella ocupava. La segona dels set fills de Jordi Pujol i Marta Ferrusola considera que el lloc de treball li correspon a ella per antiguitat.

Fonts municipals han confirmat que van rebre la denúncia la setmana passada.

En un primer moment, quan el novembre passat es va convocar la plaça, Marta Pujol va deixar el lloc de treball que ocupava sense ser funcionària i va presentar una reclamació a l'Ajuntament per ser readmesa. Al ser desestimada la mateixa, va presentar la denúncia per "acomiadament improcedent" al Jutjat de Mataró.

Marta Pujol Ferrusola va ser contractada com a arquitecte el 3 d'abril de 1996 per un període de 6 anys, prorrogables fins a 4 anys més, amb una jornada de 9 hores setmanals i un sou de 2.264,17 euros mensuals.

El govern municipal (CiU i PSC) ha assenyalat en un comunicat que les labors de Marta Pujol Ferrusola havien estat "com a servei de consultoria externa donada l'extensió del municipi".