La reconeguda dissenyadora veneçolana Carolina Herrera va demanar ahir respecte pels resultats electorals i la fi de la «dictadura comunista», just quan el seu país compleix un mes i mig en protestes contra el Govern socialista que presideix Nicolás Maduro.

«Els resultats electorals han de ser respectats. La dictadura comunista ha de marxar. Carolina Herrera», va indicar en un missatge a la xarxa social Instagram la dissenyadora establerta a Nova York des de fa diversos anys, que en molt poques ocasions s'ha referit a la situació del seu país i al clima d'agitació que ha deixat un saldo de 39 morts.

Les protestes opositores es van iniciar després que el Tribunal Suprem, acusat de servir el chavisme, assumís les funcions del Parlament, l'únic poder en mans de l'oposició després d'una contundent victòria dels qui s'oposen a Maduro. Els comentaris d'Herrera van sorgir a propòsit de l'assassinat del seu nebot Reinaldo Herrera, trobat sense vida al costat del seu soci en una carretera de la capital veneçolana després d'haver estat presumptament segrestat, segons la versió del ministeri Públic del país del Carib.

«La nostra única esperança és que el tràgic assassinat del nostre jove nebot, Reinaldo, i del seu col·lega Fabrizio serveixin per mitigar la terrible matança i els assassinats que es cometin contra la nostra joventut a Veneçuela», va indicar també la veneçolana, que va agrair el suport dels seguidors.

La mort del seu nebot

Reinaldo Herrera, de 34 anys, va ser trobat mort en una carretera que connecta Caracas amb la ciutat de la Guaira (litoral), al costat d'un soci, després d'un presumpte segrest.