L'espanyol Ignacio Echeverría és un dels morts en l'atemptat de Londres del passat dissabte a la nit, segons ha confirmat avui la seva germana Isabel.

"El meu germà Ignasi va intentar parar a uns terroristes, i va perdre la seva vida intentant salvar a altres. Igna t'estimem i mai t'oblidarem", ha publicat avui la seva germana a Facebook.

La policia britànica encara no ha identificat de manera formal a les vuit víctimes mortals de l'atac terrorista de dissabte passat a la zona del pont de Londres i el mercat de Borough, en què han mort a 8 persones i altres 48 van resultar ferides, de les quals 29 encara estan hospitalitzades.

Quatre dies després de l'atemptat, la família de l'espanyol, de 39 anys, ha agraït la seva col·laboració al Consolat i l'Ambaixada d'Espanya a Londres, així com al Govern i la policia espanyoles, per la seva ajuda per aclarir la situació.

Destaca així mateix l'ajuda rebuda per dos amics d'Ignacio, "Guille i Javi", que estaven amb ell en el moment en què es va produir l'atac de dissabte.

També agraeixen "a la premsa i a tot el poble espanyol", als londinencs, al banc britànic HSBC -en el qual treballava Ignacio Echverría- i a les persones desconegudes que s'han "bolcat" per trobar-lo.

L'espanyol estava desaparegut des què tres terroristes van atropellar als vianants del pont de Londres amb una furgoneta llogada i van apunyalar després a nombroses persones en una zona de bars i restaurants a la riba sud del riu Tàmesi.

Segons ha relatat la seva família, Ignacio Echeverría es va llançar contra un dels tres terroristes, que s'havia abalançat sobre una dona, per intentar ajudar-la.

Un total de 29 persones romanen encara hospitalitzades arran de l'atac, deu d'elles en estat crític, després de l'atac comès a la nit de dissabte per tres homes que van ser abatuts per la policia.